Shërbime Konsulence

Financiare dhe Ligjore

Jemi këtu për t’ju ndihmuar

Rreth ZLA


ZLA Consulting ofron shërbime konsulence financiare dhe konsuelnce ligjore duke Ju vënë në dispozicion stafin e saj të ekspertëve ligjorë e financiarë, për t’ju asistuar në çdo hap të veprimtarisë suaj, dhe ju ofruar specializime të vecanta që punojnë së bashku. Kjo na lejon të trajtojmë problemet tuaja me një fushepamje të gjere 360 gradë dhe duke patur si kontakt vetëm një zyrë për të ndjekur të gjitha aspektet e biznesit Tuaj.

>> Lexo më shumë

0
+
Vite në Biznes
0
+
Raste Suksesi
0
+
Klientë të Kënaqur
0
+
Konsulentë Profesional

News

NDRYSHIMI I PAGËS MINIMALE

Duke filluar nga periudha Shtator 2022, paga bazë minimale mujore, në shkallë vendi për punonjësit, e detyrueshme për t’u zbatuar nga çdo person juridik apo fizik, vendas apo i huaj, është 34,000 lekë. (VENDIM Nr. 604, datë 14.9.2022 PËR PËRCAKTIMIN... read more

(EN) Changes: On the Personal Income Tax from employment Effective from 1 April 2022

Sorry, this entry is only available in EN. read more

(EN) FISCALISATION

Sorry, this entry is only available in EN. read more

Ndryshime në ligjin për të Huajt

 ( Publikuar në Fletoren Zyrtare nr.162, 18 Tetor 2021)  Ligj nr.79/2021,datë 24.6.2021Ndryshime lidhur me vizatViza e tipit “C” mund të lëshohet me shumëhyrje dhe vlefshmëri, me afat 6 muaj, 1 vit, 2 vjet dhe 5 vjet.Per vizat e tipit D,... read more

Fiskalizimi_ Intervistë Bledar Korkaj

Më poshtë paraqitet intervista e dhënë për Business Magazine nga drejtuesi i ZLA Consulting Z. Bledar Korkaj “Situata paraqitet e komplikuar. Bizneset ende nuk janë gati për të nisur procesin e fiskalizimit.” Intervistë me Bledar Korkaj, Ekspert Kontabël i Regjistruar në vitin... read more

Klientët tanë

Me me shume se 10 vite eksperience në fushën e konsulencës financiare dhe ligjore, na bëjnë partnerët ideal për shoqëri të çfarëdo madhësie, pasi mund të ofrojmë zgjidhje optimale për çdo biznes.Dhe meqenese çdo biznes është unik, ne ofrojmë përqasje individuale drejt çdo klienti dhe shërbime që janë gjithëpërfshirëse duke ju pershtatur specifikave dhe nevojave të kompanisë në çdo moment.
Çfarë ofrojmë: Mirëmbajtje e regjistrave kontabël duke përfshirë raportet e menaxhimit dhe hartimin e pasqyrave financiare; Rishikim të regjistrave të kontabilitetit; Konsulencë financiare dhe në menaxhimin e biznesit.
Çfarë ofrojmë: Asistencë në hapjen e aktivitetit; Konsulencë dhe planifikim; Mbajtje kontabiliteti; Analizë e aktivitetit fitimprurës; Deklarata fiskale vjetore dhe periodike etj.
Me çfarë merremi: Deklarimetvjetore të tatimit mbi të ardhurat personale, përllogaritje e tatimit në burim për të ardhura të përfituara nga dhënia me qira, puna individuale krijuese si dhe burime të tjera, konsulencë mbi strategjitë e investimit etj.