Masat Anti Covid -19 ne Shqipëri

Covid 19 Update

Share this post

Posted by: admin Comments: 0 0

➥Duke filluar nga data 01 Qershor 2021
– Nuk është detyrim për mbajtjen e barrierës
mbrojtëse (maskës) në ambientet e jashtme.
– Mbetet detyrimi i mbajtjes së maskës në
ambientet e mbyllura dhe në mjetet e transportit
publik.
– Ora policore 23:00 – 06:00.
-Klubet e natës, diskot, vijojnë të mbeten të
mbyllura.
– Muzika do të lejohet deri në orën 22:00.
– Shqipëria i ka hapur kufijtë për të gjithë të
interesuarit për të udhëtuar drejt saj. Nuk ka asnjë
kufizim në hyrje, qoftë test Covid-19, karantinim
apo ndonjë dokument i veçantë.

➥Duke filluar nga data 15 Qershor 2021:
– Grumbullimet në ambientet e jashtme do të lejohen
deri në 50 persona, duke respektuar rregullat e
distancës sociale.

➥Duke filluar nga data 1 Korrik 2021:
– Ora policore shtyhet në orën 24:00 -06:00.
– Do të lejohen kampionatet sportive, aktivitetet e
teatrove, konferencave, shfaqjet artistike dhe
kulturore me prezencë të tifozëve/pjesëmarrësve
me kapacitete të reduktuara deri në 30%.

Përditësuar 14/06/2021

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth çështjeve të trajtura më lart, mund të nakontaktoni

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *