Bledar Korkaj

- Bledar Korkaj

Partner ZLA Consulting

Ne, nëpërmjet shërbimeve dhe konsulencës financiare dhe ligjore synojmë partneritetin me ju me qëllim rritjen e biznesit dhe fitimit tuaj.

 

Antarësime