- Kush Jemi

Your Business Partners

ZLA Consulting Ju vë në dispozicion stafin e saj të ekspertëve ligjorë e financiarë, për t’ju asistuar në çdo hap të veprimtarisë suaj, duke Ju ofruar specializime te vecanta që punojnë së bashku. Kjo na lejon të trajtojmë problemet tuaja me një fushepamje të gjere 360 gradë dhe duke patur si kontakt vetëm një zyrë për të ndjekur të gjitha aspektet e biznesit Tuaj.

Ofrojmë shërbime kontabilitetit, auditimit, shërbime për pagat, sektorin e taksave dhe tatimve, konsulencë financiare dhe ligjore per biznese, institucione financiare dhe organizata jo-fitim prurese.

Misioni ynë është të minimizojmë kohën që duhet ti dedikoni aspekteve financiare dhe ligjore duke ju lejuar të përqëndroheni në atë që është e rëndësishme për ju, Biznesin Tuaj.

Shpejtësi

Zla  i ofron klientëve ekspetizën e saj në sektorin e financës dhe kontabilitetit, duke ju përgjigjur kërkesave tuaja në menyrë të shpejtë dhe efikase.

Kursim

Çfarë na dallon nga konkurrentët tanë janë shërbimet dhe tarifat që i ofrojmë klientëve tanë.

Dedikim

Profesionalizmi në punë, dedikimi dhe përkushtimi ndaj klientëve tanë janë veçoritë kryesore që na dallojnë, si kompani e specializuar në fushën e konsulencës financiare dhe ligjore në Shqipëri.

Cilësi

Per ne, të ofrojmë sherbime  të personalizuara dhe cilësore do të thotë dedikim dhe përpjekje për të njohur detajet e aktivitetit dhe nevojat e klientëve tanë.

Konfidencialitet

Transparenca dhe ruajta e konfidencialitetit për të gjitha çështjet e trajtuara, janë pikat e forta të shoqërisë sonë.

Leadership