Contatti

Nëpermjet formës së kontaktit apo Telefonit

- Adresa

Rr. Dervish Hima (pranë stadiumit “Air Albania”) | Hyrja 2, Kati 10, Ap nr. 26, Tirana Albania

- Tel

+355 682013515

- Na dërgoni një mesazh ose na telefononi

Dëshironi të flisni me një nga konsulentët tanë? Plotësoni formularin e mëposhtëm, na kontaktoni me e-mail ose telefon, Linkedin, Facebook dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.