”Fletë Inventari” për gjendjen e mallrave dhe materialeve të blera me TVSH, për biznesin e vogël që do të përfshihet në skemën e TVSH-së

konsulence financiare

Share this post

Posted by: admin Comments: 0 20

Sorry, this entry is only available in SQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *