Bledar Korkaj

- Bledar Korkaj

Partner ZLA Consulting

Ne, nëpërmjet shërbimeve dhe konsulencës financiare synojmë partneritetin me ju me qëllim rritjen e biznesit dhe fitimit tuaj.

 

Antarësime

  • Institute of Authorized Chartered Auditors of Albania
  • Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
  • Society of Certified Accountants and Auditors of Kosovo