- Na Kontaktoni

Nëpermjet formës së kontaktit apo Telefonit

- Adresa

Rr. Reshit Petrela, Kompleksi ‘Usluga’, Njesia tregtare nr 7, Kati II, hyrja 3 ( Mbi Posta Shqiptare) Tirana, Albania

- Tel

+355 682013515
+355 42233523

- Dërgo një Mesazh

Dëshironi të flisni me një nga konsulentët tanë? Plotësoni formën e mëposhtëme ose na kontaktoni nëpërmjet Emailit apo Telefonit, dhe ne do ju kontaktojmë menjëhere.